Uge 5 hyldes på Gl. Brydegaard

Gl. Brydegaard ved Helnæs bliver en del af den fynske fortælling om gastronomisk kvalitet bygget op om lokale råvarer. Det sker under konceptet Spis uge 5. Privatfoto.

Uge 5 hyldes på Gl. Brydegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helnæs: I det kommende år får gastronomisk interesserede fynboer mulighed for at besøge Gl. Brydegaard ved Helnæs under konceptet Spis! uge 5. Det er Odense Food Festival, der for tredje år i træk afvikler restaurantugen, som bredes ud til hele Fyn i det nye år. 

"Hos Gl. Brydegaard er vi meget stolte af vores fynske forankring, og i vores køkken er lokale råvarer et must. Derfor er vi glade for at være med i uge 5 og skabe et samlet fokus på hele Fyn", skriver Rikke Nielsen, drift & personalechef på Gl. Brydegaard i en presseskrivelse.

Konceptet er en hyldest til god smag og madhåndværk og skal markere det høje gastronomiske niveau, som findes på Fyn.

Spis Uge 5 finder sted fra 29. januar-4. februar./EXP

 

Uge 5 hyldes på Gl. Brydegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce