Teknikere vil fredag være at finde i det husmandssted i Jordløse, som udbrændte onsdag morgen.

Teknikerne har til opgave at forsøge at finde årsagen til branden, som hærgede store dele af huset, så det nu er ubeboeligt.

Huset ligger på Haastrupvej i Jordløse, og branden blev opdaget af en forbipasserende onsdag morgen omkring kl. 7.30. Da havde flammerne allerede godt fat, så huset stod ikke til at redde, da brandfolkene nåede frem kort efter.

Otte rumænske skovarbejdere boede til leje i huset, men de var taget på arbejde, så derfor var der heldigvis ingen personer til stede i huset under branden. Rumænerne er nu blevet genhuset et andet sted i Assens Kommune.

Politiet formoder, at branden kan være startet som følge af en elektronisk kortslutning. Men det skal den tekniske undersøgelse fastslå.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
Husmandssted udbrændt i Jordløse

Husmandssted udbrændt i Jordløse