Tyvstart på byfest


Tyvstart på byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyvstart på den årlige byfest i Skalbjerg i dag. På fredag går det løs for alvor

SKALBJERG: Når bankospillet skydes i gang i Skalbjerg borger- og klubhus i aften klokken 19, så er der samtidig tale om en tyvstart.

Spillet er nemlig en del af den byfest, som traditionen tro arrangeres af Skalbjerg Boldklub, og på fredag går det for alvor løs.

Festpladsen åbner klokken 16.30, og dagen byder blandt andet på Børne-Olympiade og Serie 2-fodbold, før der er dømt syng-sammen-aften klokken 19.

Klokken 21.30 leverer orkestret Ventilerne musik fra de glade 50'ere og ditto 60'ere, før der lukkes og slukkes klokken ét.

Lørdag er der gratis mad til de morgenduelige fra klokken ni, og blandt dagens aktiviteter kan nævnes kræmmermarked, drengefodbold, kvinde- og familieløb, cykelløb, gymnastikopvisning og gadekamp, før der er fællesspisning i teltet klokken 18.30.

Ansvaret for musikken er for femte år i træk givet til Den Kummerlige Trio, som trods navnet har vist sig at levere fin underholdning.

Det kan den så gøre til klokken ét, og søndag går det løs klokken 11.

Her bydes der blandt andet på bordfodbold på stor bane, gratis sildebord og forskellige konkurrencer, og klokken 15 rundes der af med en kåring af Årets Skalbjerggenser og årets SB'er - eller Skalbjerg Boldklub'er om man vil.

Fredag og lørdag vil en tombola, en skydevogn og en hoppeborg være at finde på pladsen - sidstnævnte vil dog kun være i brug, hvis vejret tillader det.

Overskuddet går til ungdomsafdelingen, oplyser klubformand Bjarne Stenhøj Hansen.

Tyvstart på byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce