Tyve på omfattende togt i weekenden


Tyve på omfattende togt i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både villaer, virksomheder og biler udsat for indbrud

Tyvene har haft travlt i weekenden. For mandag morgen var lå der otte anmeldelser om indbrud eller forsøg på indbrud på politiets bord og fem anmeldelser om indbrud i biler.

- Heldigvis plejer vi ikke at have så mange, siger vicepolitikommissær Jørn Fischer fra Fyns Politi i Assens.

I Vissenbjerg er det gået ud over en virksomhed på Trævænget. Alarmen gik klokken syv minutter over et natten til lørdag, da tyve brød et vindue op og tog en fladskærm.

I Glamsbjerg har en familie fristet svage sjæle ved at have en nøgle liggende udenfor. I hvert fald har der været ubudne gæster natten til lørdag, uden der er tegn på indbrud, og der er stjålet en pung med dankort samt tasker.

Der har også været indbrud i flere biler i Glamsbjerg. En personbil, der holdt parkeret på Krengerupvej, har fået knust en rude natten til lørdag, og tyven har taget en gps-holder og en pung med sig.

Et andet sted på Krengerupvej i Glamsbjerg også natten til lørdag har indbrudstyve stjålet en Garmin-gps fra en personbil. Og lørdag morgen har der været indbrud i en bil på Skovbrynet, hvor tyven har stjålet en bilradio.

Helt så heldig var tyven ikke, da vedkommende forsøgte sig med et tyveri fra en bil på Skovbrynet, for ejeren havde tømt bilen for værdier.

I Bred er det gået ud over to villaer. På Nørregade har tyvene gennemrodet et hus og stjålet smykker. Og på Gammel Assensvej er der stjålet cigaretter og spiritus.

Ved en landejendom på Vesterlavsvej i Brylle er et vindue uden held forsøgt afhaspet.

Heller ikke i Tommerup har tyvene ligget på den lade side, for både på Tallerupvej og Hindsløkken har der været indbrud natten til lørdag. Det første sted er der stjålet tre designerstole, og det andet sted et ukendt beløb i kontanter.

De langfingrede har også udset stjålet en motorsav fra et udhus på Lundegårdsvej i Verninge, og endelig er der stjålet en bærbar pc fra en bil på Skovbrynet i Assens.

Politiet kan endnu ikke sige noget om gerningsmændene.

- Vi formoder, der kan være en sammenhæng, men vi ved det ikke endnu, siger Jørn Fischer.

Tyve på omfattende togt i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce