Tyv udnytter vinterferien


Tyv udnytter vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: - Vi har gerningsmanden i kikkerten, siger vagthavende hos politiet i Assens efter en serie indbrud begået i villaer natten til søndag.

På vej til det første af de anmeldte indbrud bemærkede en politimand på Odinsvej en bil, der tilhører en gammel kending, og det anses kun at være et spørgsmål om tid, inden der sker en anholdelse.

Gerningsmanden har koncentreret sig om huse, som han troede stod tomme på grund af vinterferien. Men i et af dem kom beboerne hjem lørdag aften og fandt alt gennemrodet. Det drejer sig om et hus på Bastholmvænget, hvor et vindue er brudt op og efterfølgende er der stjålet en bærbar computer, en trådløs fastnet telefon, en læderjakke, jubilæumsmønter og tennisbolde.

Huse gennesøgt

Politiet har fået anmeldelse om lignende indbrud i tre andre huse i byens nordvestlige boligkvarter, nemlig yderligere et på Bastholmvænget og i to nabohuse på Fenrisvænget.

På grund af vinterferie foreligger der endnu ingen opgørelser over udbyttet, men husene er alle blevet grundigt gennemsøgt, efter at tyven er kommet ind via vinduer eller terrassedør.

Assens Politi har desuden fået anmeldelse om et indbrud, der ikke umiddelbart sættes i forbindelse med de andre. Det er begået op til weekenden i et kolonihavehus på Nellikevej. Her har en tørstig tyv smadret en termorude og stjålet en kasse med 24 discountøl.

Tyv udnytter vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce