Tysk kædebutik klar til at åbne i Aarup om tre uger


Tysk kædebutik klar til at åbne i Aarup om tre uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARUP: Fredag den 27. august er den tyske butikskæde Schlecker klar til åbning i den tidligere cykelforretning i Bredgade.

Det bliver kædens anden butik på Fyn.

Schlecker er generelt interesseret i alle byer over 2000 indbyggere, hvor man kan leje sig ind i egnede lokaler på mindst 200 kvadratmeter og gerne på et strøg med andre butikker, men lige i øjeblikket er der ikke andre butikker undervejs på Fyn end de to nævnte og butikken, der åbner i Glamsbjerg Centret ugen efter.

I alt 70 personer har søgt de seks stillinger, der vil være i de to butikker, og stillingerne vil formentlig blive besat de nærmeste dage, da der er planer om, at personalet til at begynde med får en periode i butikken i Odense for at lære den at kende.

En blanding

Kæden beskrives som en blanding af en materialist og et supermarked, men uden supermarkedets omfattende udbud af fødevarer. Hovedprodukterne er produkter til krops- og hårpleje samt en smule helseprodukter i form af naturmedicin, ikke så mange som på det tyske marked, hvor kravene til godkendelse er lempeligere. Hovedprodukterne suppleres med f.eks. film og fotoservice, kaffe, kager, slik og dyremad.

Ikke konkurrent

Selv ser kæden sig ikke som konkurrent til Matas-butikkerne, idet et af dens mål er at være billigst på markedet. Her byder den for eksempel ind med egne produkter under betegnelsen AS efter kædens grundlægger Anton Schlecker.

Som ved alle Schleckers butiksåbninger, vil det også i Aarup foregå klokken otte. Ellers vil butikken indrette sig efter byens almindelige åbningstider.

Tysk kædebutik klar til at åbne i Aarup om tre uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce