"Tusser" yngler da i vand


"Tusser" yngler da i vand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: De rigtige tudser yngler i vand, og det skal Leif Christensens "tusse" også gøre.

Han er en af dem, der har sagt ja til at deltage i Røde Kors Tommerups syvende pengeyngel, og modtog i går 1000 kroner på rådhuset i Tommerup, som inden for de næste cirka fem måneder helst skal blive til mange flere.

Indehaveren af Fin Form-kæden har sat sig for at investere sin tusindkroneseddel i markedsføring.

Han har allieret sig med Tommerup Tryk, som skal lave plakater og stickers til de mineralvand, der sælges i de 11 Fin Form-centre, og for hver flaske, der sælges, vil 50 øre gå til Røde Kors.

Også Lene Hvid-Hansen, der var mødt op som substitut for Vibeke Kruse, indehaveren af Nyt Syn i Tommerup St., havde en færdig plan med.

Forretningen vil invitere til en farve- og stilaften og lade overskuddet af såvel entreindtægter som salg af et let traktement og drikkevarer gå til det humanitære formål.

I alt fem har sagt ja til at sætte "tusseynglen" i gang i år. Det gælder også Svend Hansen, SH Jagt og Fiskeri, Conny Nielsen, Hair Scoop, og Jesper Timming, G. E. Elec-tric. Men hvad de planlægger, var det ikke muligt at få oplyst i går.

I fjor indbragte pengeynglen 23.000 kroner til den lokale Røde Kors afdeling. Pengene vil blandt andet gå til Røde Kors venskabsforbindelser i Togo og Hviderusland.

I Togo har man gang i et sundhedsprojekt, der blandt andet skal hjælpe lokalbefolkningen med vandforsyningen. I Hviderusland har man sat kampen imd mod hiv, aids og tuberkuløse.

"Tusser" yngler da i vand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce