Turistformand vil have flere toiletter


Turistformand vil have flere toiletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOILETDEBAT: Hvis Assens er en turistby, må toiletforholdene også afspejle det, mener turistformand
ASSENS: Debatten om toiletforholdene på Assens Havn fortsætter.

I forbindelse med træ- skibsarrangementet i onsdags kritiserede flere borgere, Stiftstidende talte med, toiletforholdene på havnen.

Nu bliver den kritik bakket op af formanden for Team Vestfyn, Leif Laustsen.

- Det er ikke optimalt, som det er nu. Set fra et turistmæssigt synspunkt, ville det være ønskværdigt med nogle flere toiletter, siger han.

Ifølge Leif Laustsen harmonerer den nuværende situation ikke med Assens' ambition om at være turistmagnet.

- Når Assens siger, at man vil være en turistby, så må de også leve op til den målsætning på det her område. Gode toiletfaciliteter er også vigtige for det indtryk, turister får af byen, siger han.

Med til budgetmøde

Søren Kappendrup (V), formand for teknik- og miljøudvalget, har forståelse for kritikken og påpeger, at han foreslog, at der skulle bygges toiletter på havnen for et par år siden, men at der ikke var flertal for forslaget. Dog mener han ikke situationen er katastrofal.

- Når jeg sammenligner med andre byer, eksempelvis København, så tror jeg, vi har kortere mellem de offentlige toiletter, end de har, siger Søren Kappendrup.

Tror på løsning

Leif Laustsen understreger, at han ikke søger konfrontation med kommunen, men snarere samarbejde.

- I en positiv dialog tror jeg, der kan findes en holdbar fremtidsløsning, som alle bliver glade for. Men der skal ske et eller andet, så forholdene bliver bedre.

Søren Kappendrup påpeger, at der, som altid, er mange gode idéer, men ikke tilsvarende mange penge i den hårdt trængte kommunekasse.

- Jeg har altid forståelse for kritik, men hvorvidt, der skal skabes bedre toiletforhold, må blive en del af den samlede prioritering af kommunens midler, siger han.

Turistformand vil have flere toiletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce