Reception for at markere nye, større lokaler i Haarby

Haarby: Muligheden for at få flere og mere moderne kvadratmeter at udfolde sig på, fik Jens Brok til at flytte sin virksomhed Dansk Højtryk fra Odensevej 19 i Assens til Trunderupvej 1 A i Haarby.

Med de nye lokaler er der også blevet plads til en nyansættelse, således at der i dag er seks ansatte i firmaet heraf tre rejsemontører.

Flytningen markeres med en reception torsdag den 14. januar klokken 13 til 17.

Dansk Højtryk forhandler stationære og mobile Højtryksanlæg fra firmaet Kent Højtryk, videre udfører firmaet service, garantieftersyn og reparationer for Kent Højtryk over hele landet.

Virksomhedspaletten indeholder også egenproducerede kloakspuleanlæg, mobile højtryksanlæg samt montering af stationære anlæg.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.