Tre ryttere til DM i dressur

Alexandra Viola Spenner, Ebberup Rideklub er klar til DM i dressurridning for ponyer senere på året. FOTO: HANS ØSTERGAARD

Tre ryttere til DM i dressur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RIDESTÆVNE: Ebberup Rideklubs distriktsstævne blev en stor succes for de lokale ryttere

EBBERUP: 10-årige Alexandra Viola Spenner er trods sin unge alder en garvet dressurrytter, hvilket hun endnu en gang beviste, da hun sammen med hesten Rosengårdens Kasanova deltog i weekendens distriktsstævne i Ebberup Rideklub.

Sammen med sin storesøster 11-årige Katharina Viola Spenner og 12-årige Sofie Lund Meyer, alle Ebberup Rideklub, har hun allerede kvalificeret sig til DM i dressurridning for ponyer 11.-12. september i Vallensbæk ved København.

Flotte placeringer

Vejret var perfekt - solskin og moderat blæst - da Ebberup Rideklub endnu en gang afholdt distriktsstævne.

Cirka 50 ponyryttere, heraf halvdelen fra Ebberup Rideklub, stillede op i de 153 klasser , der blev afviklet i løbet af lørdag og søndag.

For Ebberup Rideklubs formand, Leif Tirstrup blev det nogle gode dage, idet mange af klubbens ryttere klarede sig rigtig godt.

Især 14-årige Mathilde Møller, der for første gang red på hesten Macbeth, røg helt til tops med en første- og andenplads, hvilket Leif Tirstrup var fuld af lovord over.

- De fleste af vores ryttere har fået flotte placeringer. De har enten vundet deres klasser eller er gået hjem med tredje-fjerde-pladser, fortalte Leif Tirstrup ikke uden stolthed og tilføjede, at klubben har haft stor succes med ponyridningen.

Fritid til hest

Søstrene Alexandra og Katharina Spenner bor til daglig i Odder, men rider for Ebberup Rideklub, som de har været medlemmer af i fem år.

For pigerne er ridningen hele deres liv, og de bruger al deres fritid på hestene. Alexandra på Rosengårdens Kasanova og Katharina på Magic Manipu.

Hjemme i Odder har de deres egen ridehal, hvor de bliver undervist af moderen, Lene Spenner, der er uddannet ridelærer i Tyskland.

Også for Sofie Lund Meyer, der rider på Frk. Hansen, er ridningen blevet en livsstil.

Hun har redet i mange år, og ved hjemmet i Ebberup har hun sin egen ridebane, som hun træner flittigt på.

For Leif Tirstrup er der ingen tvivl om, at de tre ryttere vil klare sig over forventning ved DM i spetember.

Tre ryttere til DM i dressur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce