Tre mænd standsede i rød bil ved Glamsbjerg Rideklub og begyndte at tage fotos

Tre mænd, som vidner beskriver som østeuropæiske af udseende, havde mandag eftermiddag travlt med at gennemfotografere Glamsbjerg Rideklub på Kastanievej tæt ved byens industrikvarter.

Det skete ved 15-tiden, hvor de tre mænd standsede foran rideklubben i en rød Ford - formentlig af mærket Mondeo - og begyndte af tage billeder af rideklubbens bygninger samt af hestene i rideklubben.

De tre mænd tog flugten fra stedet, da de på et tidspunkt opdagede, at andre iagttog deres forehavende.

Carsten Møllegaard fra Fyns Politi i Assens fortæller, at politiet tidligere har efterforsket en del tyverier fra rideklubber og andre steder, hvor der findes rideudstyr - blandt andet sidste sommer hos rideklubberne i Ebberup og Vedtofte.

Rideudstyr havner i Polen

En del af det stjålne ride- og hesteudstyr ender i Polen.

- Vi har et par gange efterforsket sager for det polske politi, fordi der er dukket tyvekoster fra Danmark op i landet, fortæller Carsten Møllegaard, der dog understreger, at der endnu ikke har været nogen forbindelse med tyverierne her på egnen og de tyvekoster, der er fundet i Polen.

Politiet opfordrer til, at man er særligt opmærksom omkring de personer og køretøjer, der færdes ved rideklubber.

- Det er desuden en stor hjælp, hvis man kan nå at aflæse registreringsnumrene på de biler, som man mener har en mistænkelig adfærd, siger Carsten Møllegaard.

  • Plovgaard_Søren

    Af: