Travlhed før storkamp

Casper Nielsen var med to mål mod Glamsbjerg i første runde af landspokalturneringen med til at sikre Assens videre deltagelse. Nu gælder det Superligaholdet SønderjyskE.
Foto: Christen Seerup

Travlhed før storkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens FC trak Superligaholdet SønderjyskE i landspokalturneringen

ASSENS: Siden lodtrækningen til landspokalturneringens anden runde torsdag eftermiddag fandt sted hos DBU, har der været travlhed i Assens FC.

Af 27 mulige modstandere trak Assens et af de højst rangerende hold. Dermed bliver det Superligaholdet SønderjyskE, der søndag den 24. august gæster Assens Stadion.

- Vi er meget tilfredse med lodtrækningen. Sportsligt er det en kæmpe udfordring for vores unge spillere, og for klubben er det selvfølgelig en stor ting, at der kommer et hold fra Superligaen på besøg i en betydningsfuld kamp, fortæller Martin Ravn.

Sammen med Jørgen Sørensen er Martin Ravn med i klubbens PR-udvalg, og allerede torsdag eftermiddag lå de overordnede planer for kampen på næste søndag klar.

Ingen fortjeneste

Når en så attraktiv modstander kommer på besøg, kunne man let forestille sig, at kassereren ville gnide sig i hænderne over en habil indtægt.

Men sådan er det desværre ikke.

- DBU's vedtægter siger, at vi som hjemmehold skal betale SønderjyskE's transport, ligesom vi også skal dække udgifterne til dommerne, der jo nok som minimum har divisionsstatus og derfor er dyre i drift. Endelig skal SønderjyskE have halvdelen af et eventuelt overskud. Så det er i høj grad begrænset, hvor meget vi økonomisk vil få ud af kampen, forklarer Martin Ravn.

Selv om kampen altså bliver afviklet som en almindelig turneringskamp, er der alligevel mere forberedelse, end der plejer at være.

- Vi får da travlt, for vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan, for at det skal blive festligt. Folk skal selvfølgelig kunne nyde en grillet pølse og et godt glas øl. Og forhåbentligt kommer der nogen flere tilskuere end til en almindelig kamp i Fynsserien, slutter klubbens PR-mand.

- Vi havde egentlig regnet med, at det var en kamp, hvor alle sejl skulle sættes til med underholdning i pausen. Men det kræver meget frivillig arbejdskraft, og det vil vi hellere trække på i forbindelse med de arrangementer, som vi i klubben allerede har fastsat.

Travlhed før storkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce