Totempælen er gravet op


Totempælen er gravet op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: - Totempælen er væk, lød meldingen fra en læser i Assens forleden morgen.

Ganske rigtigt. Piloteringspælen ude på Næs, som daværende borgmester Hans Ole Hansen gav et par symbolske slag med pæle-ramnings-maskinen, som en slags første spadestik til ferieboligerne, er fjernet.

Bygherrerne fra Notabenus A/S har fået den gravet op igen.

Uanset, hvad der svirrer af rygter, betyder det langtfra, at projektet er opgivet, forsikrer Per Helios har Notabenus A/S.

Tværtimod er det et synligt tegn på, at nu skal byggeriet i gang. Så nu er der ikke længere plads til en fuldstændig vilkårligt placeret pæl til ceremonielt brug. Faktisk stod den lige der, hvor bygningsarbejderne skal have deres skurvogne. Hoffmann, der har fået entreprisen på arbejdet, forventes at gå i gang med at forberede byggepladsen senest i løbet af næste uge. Så er tiden inde til at få de over hundrede "rigtige" piloteringspæle 13-18 meter ned i sandet.

Der er gået en del tid med at forhandle kontrakt, forklarer Per Helios som en grund til, at der ikke er sket noget i de halvanden måned, der er gået siden spadestikket.

Det er der til gengæld på den mere usynlige front. Per Helios fortæller, at der allerede inden, man er begyndt at annoncere har været stor interesse for husene. Han forventer de sidste vil blive afsat, når Notabenus A/S holder åbent hus på byggepladsen til påske.

Totempælen er gravet op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce