Tordenskjold til Glamsbjerg


Tordenskjold til Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLAMSBJERG: Efter langt tids søgen har Glamsbjerg Idrætsforenings bestyrelse fundet en ny mand til trænerjobbet for førsteholdet fra Serie 2. Manden, der skal forsøge at realisere klubbens høje forventninger til mandskabet fra næste sæson, er Preben Knudsen. Han overtager posten efter Jørgen Jensen, der med sine seks år som træner i GIF nu vil tage et sabbatår fra fodbolden.

Preben "Tordenskjold" Knudsen var i 1977 med til at vinde Danmarksmesterskabet for OB. På de vestfynske kanter har han haft succes i Flemløse, hvor han som spillende træner fik det daværende Serie 3-hold op i Fynsserien.

I Glamsbjerg vil det blive svært at gentage denne præstation, men ikke umuligt. Trods et stort spillerpotentiale har Glamsbjerg-spillerne i denne sæson ikke formået at leve op til forventningerne om en topplacering i Serie 2. På nuværende tidspunkt ligger holdet nemlig til nedrykning. Tidligere har netop Glamsbjerg været fast inventar i Fynsserien, og derfor er der også stor optimisme at spore hos formand Helle Lassen:

- Vi har gennem længere tid haft "følerne ude" efter forskellige emner til posten, og vi er meget glade for, at det nu er lykkedes os at lave en aftale med netop Preben Knudsen for næste år.

Den afgående træner, Jørgen Jensen, mener, at den nye træner rent spillemæssigt kan gøre en stor forskel:

- Jeg tror, spillerne har godt af ny inspiration. Det er måske det, der skal til, så holdet kan komme op og spille på et højere niveau.

Tordenskjold til Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce