Tommerup Marked bliver større

Sidste år viste Mikkel Petersen fra Brylle, hvordan man kan komme frem - og tilbage. Også til dette års marked vil Cirkus Changhigh møde op med halsbrækkende aktiviteter.
Foto: Hans Østergaard

Tommerup Marked bliver større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kræmmere, flere madboder, nye børneaktiviteter, men intet tivoli i år

TOMMERUP: Markedskræfterne, som man vel kan kalde bestyrelsen for Tommerup Marked, agter at tage et spring fremad i år. Arealet udvides med 1200 kvadratmeter for at give plads til 130 stande mod sidste års 110.

Også det kulinariske område vokser helt bogstaveligt.

- Vi indretter et stort spiseområde omkring et torv. Og ved siden af det bliver der nye børneaktiviteter, så forældrene kan holde øje med deres børn, mens de spiser, fortæller Søren Steen Andersen, der er formand for Tommerup Marked, der netop har holdt informationsmøde om markedet, der i år finder sted fra den 12. til den 14. september.

Til gengæld får markedet ikke besøg af et tivoli i år.

- Dahlgårds Tivoli kommer heller ikke til Egeskov i år, og så ville det være for meget at tage til Tommerup. De har simpelthen valgt Fyn fra, har Søren Steen Andersen konstateret. Og det gør i øvrigt ikke noget.

- Der er ikke hausse i gynger og karruseller længere. Det, som Dahlgårds Tivoli har tjent penge på, har været deres madboder, tror Søren Steen Andersen.

En tur i luften behøver børn og legeglade voksne dog ikke gå glip af.

- I år kan man få en helikoptertur. Og det tror jeg mange vil have, for når noget bliver mere ekstremt, så vil interessen være der, spår Søren Steen Andersen.

Tommerup Marked har også gamle kendinge på programmet, som Cirkus Changhigh, hvor man kan muntre sig med at kaste med økser eller køre på ethjulet cykel.

Tommerup Marked bliver større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce