Karina Nielsen fik en chokerende oplevelse, da hun onsdag aften var på vej hjem i sin bil.

Tommerup: Hvad der gik gennem hovederne på tre unge mennesker, der tilsyneladende havde gang i en farlig leg på Møllebakken onsdag aften, er svært at vide. Men mindst en bilist fik en chokerende oplevelse.

Karina Nielsen, som var på vej hjem fra et besøg hos sine forældre i Verninge, kom kørende ad Skolevej omkring klokken 21.30 på vej til sit hjem i Tommerup St.. Da hun kom til krydset ved Superbrugsen i Tommerup og skulle dreje til venstre ad Sortebrovej, så hun en ung fyr ligge på maven ude på kørebanen på Møllebakken.

- Han lå på kørebanen, hvor der var dobbelt optrukne linjer, mens en dreng og en pige løb rundt langs kørebanen. Han lå på maven og kiggede mod venstre hen mod mig, hvor jeg holdt i krydset. Jeg undrede mig og troede, at han ville rejse sig, men det gjorde han ikke, fortæller Karina Nielsen, som drejede til venstre ad Sortebrovej.

Hun har efterfølgende fortrudt, at hun ikke vendte om for at tale med de unge mennesker.

- Jeg kunne jo se, at der kom modkørende bilister (som kørte i retning mod de unge, red.). Jeg fortryder, at jeg ikke kørte tilbage. Det har jeg tænkt meget over bagefter. Men jeg blev bare chokeret, fortæller Karina Nielsen.

Hun har efter oplevelsen delt et opslag i facebookgruppen "5690 Tommerup", hvor hun skriver:

"Nogle unge synes åbenbart, det er sjovt at ligge på vejen i Knarreborg mellem Brugsen og Fakta. Jeg synes jo, at det er vanvittigt, så måske skulle I tage en snak med jeres børn om, hvorvidt det er en ny trend? Det sker, at der bliver kørt temmelig stærkt på den strækning."

Lignende oplevelser i Tommerup

Opslaget på Facebook har affødt mange kommentarer, og tilsyneladende er Karina Nielsen ikke den eneste, der har oplevet, at unge leger på kørebanen i Tommerup. Louise Lange skriver i en kommentar på Facebook:

"Pyha, sikke en oplevelse. Jeg oplevede her inden sommerferien nogle unge, der stod midt på vejen ved skolen i Knarreborg og heilede lige midt på kørebanen foran, hvor jeg kom kørende. Jeg nåede dog at holde ind og give dem noget af et riv af. Det er jo pokkers farligt!"

Karina Nielsen selv har ikke tidligere oplevet, at unge har leget på kørebanen på den måde.

- Men unge får jo nogle gange nogle mærkelige ideer. Nogle kaster sten fra motorvejsbroer. Nogle gør det her. Jeg ville være ked af det, hvis det var mit barn, siger Karina Nielsen.

SSP og politi kender ikke til tendens

Jesper Jensen, som er SSP-koordinator (SSP står for skole, socialforvaltning og politi, red.) i Assens Kommune, er ikke bekendt med, at der skulle være opstået en ny farlig tendens blandt de unge i Tommerup.

- Det er ikke noget, vi har hørt om. Men nu sender vi nogen ud for at observere et par aftener, så vi kan se, om der er noget i det eller ej. Vi er selvfølgelig nødt til at reagere på det, siger Jesper Jensen og fortsætter:

- Men jeg vil sige, at vi har et rigtig godt samarbejde med blandt andre politi og ungdomsskolen, og vi plejer at høre om det, hvis der er opstået nye tendenser blandt de unge.

Politiet har heller ikke hørt noget om sagen, oplyser Mette Kjær fra Fyns Politi.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.