To unge mænd anholdt for tyveri


To unge mænd anholdt for tyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi, tjenestehundeafdelingen, anholdt natten til onsdag to personer ved motorvejsafkørslen ved Vissenbjerg.
 
I bilen fandt man koben og diverse tyvekoster. De anholdte er henholdsvis 29 og 19 år, begge danskere og fra Tommerup og Vissenbjerg. Politiet har tidligere haft kontakt med dem for mindre forhold.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.
 
Den efterfølgende efterforskning viste, at de begge i løbet af de seneste tre dage har begået 12 tyverier fra køretøjer – primært i Odense området og på Vestfyn. Derudover et tyveri fra en pølsevogn i Aarup søndag den 27. december, hvor der blandt andet blev stjålet pølser og sodavand.
 
Yderligere blev de sigtet for to gange at have brændt en stjålet bil af. 

Første gang skete det mandag den 28. december om aftenen på Strandløkkevej, Odense N. Her brændte de en stjålet Peugeot 206 af med det formål at skjule, at de havde stjålet bilen i Odensse.
 
Onsdag aften i denne uge på Bladstrupvej i Odense N brændte de en stjålet Toyota Avensis af. Denne gang var det bestillingsarbejde fra bilens ejer. 
 
På denne baggrund blev de onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Odense, hvor de begge erkendte forholdene. Begge blev løsladt efter retsmøde.
 
I forbindelse med ovenstående blev ejeren af nævnte Toyota Avensis anholdt onsdag eftermiddag. Han blev sigtet for medvirken til brandstiftelse og forsøg på bedrageri. Han er løsladt efter endt afhøring. Manden er 40 år og fra Otterup. Han er ikke kendt af politiet.

To unge mænd anholdt for tyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce