To unge kvinder i spidsen for Vissenbjerg Fysioterapi

Signe Jackson (t.v.) og Ulla Jørgensen overtager Vissenbjerg Fysioterapi 1. december. Foto: Lise Wolf

To unge kvinder i spidsen for Vissenbjerg Fysioterapi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. december overtager Ulla Jørgensen og Signe Jackson roret i Vissenbjerg-klinikken

Vissenbjerg: Fra 1. december kan du være helt sikker på at komme i behandling hos en kvinde, hvis du har ømme muskler eller andre grunde til at lægge vejen forbi Vissenbjerg Fysioterapi.

Den dag overtager Ulla Jørgensen og Signe Jackson, begge 30 år, klinikken efter Jakob Baunsgaard, der efter otte år i Vissenbjerg har valgt at koncentrere sig mere om sine opgaver som sportschef i Odense Gymnastikforening.

Det er en chance, de er rigtig glade for at have fået. For det er ikke hver dag, man får tilbudt en klinik med et godt kundegrundlag.

De to vil med god hjælp fra fysioterapeut Stine Nagel, som også er et kendt ansigt i klinikken, i første omgang drive klinikken videre som hidtil. Men hen ad vejen vil der også komme nye tiltag.

Signe Jackson forestiller sig med sit speciale inden for spædbørn, at hun vil kunne tilbyde blandt andet før- og efterfødselshold og babymotorik.

- I det hele taget vil vi gerne tilbyde flere hold til de raske, men selvfølgelig med fysioterapeutisk fokus, siger Ulla Jørgensen, der har specialiseret sig i sportsskader

Det kunne for eksempel være ryghold.

Folk der kender klinikken i Vissenbjerg ved også, at den rent fysisk er lidt speciel. Beliggenheden i Vissenbjergcentret, hvor der også er læger og tandlæger foruden indkøbsmuligheder er fin, men indretningen med to afdelinger på hver sin side af apoteket og med en lang gang med lejligheder imellem sig er lidt speciel.

- På sigt vil vi gerne have noget, der er større og lidt bedre, men i første omgang vil vi tilpasse os det, vi skal bruge det til, siger Signe Jackson.

Da der kun bliver tre lukkedage i forbindelse med overtagelsen, vil det komme til at foregå sideløbende med driften.

 

 

To unge kvinder i spidsen for Vissenbjerg Fysioterapi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce