To tandlægeklinikker samles på et sted

Oris Tandlægerne Tandlægehuset i Assens består nu af seks tandlæger. Fra venstre Kirsten Jungersen, Franck Marker, Hanne Lauridsen, Thomas Holm, Mitra Leisner og Peter Lauridsen. Privatfoto

To tandlægeklinikker samles på et sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mitra Leisner har lukket sin klinik i Korsvangcentret i Assens og er gået sammen med Oris Tandlægerne på Skelvænget.

Assens: Centertandlægerne i Korsvangcentret i Assens er lukket. Tandlægeklinikkens indehaver Mitra Leisner er med virkning fra mandag den 5. februar indgået i et samarbejde med Oris Tandlægerne på Skelvænget 4 i Assens.

Mitra Leisner overtog i januar 2004 ansvaret for tandlægeklinikken Centertandlægerne efter klinikkens stifter Kirsten Mürer.

- Som enkeltstående tandlæge går der meget tid med administration. Der er kommet rigtig meget papirarbejde til tandlægerne, så jo mere vi kan samle af den slags på færre hænder, jo bedre bliver det også for patienterne, siger Mitra Leisner.

Med det nye samarbejde er der nu samlet seks tandlæger under samme tag i tandlægeklinikken på Skelvænget. Foruden Mitra Leisner er det Kirsten Jungersen, Thomas Holm, Hanne Lauridsen, Franck Marker og Peter Lauridsen.

Der er kommet rigtig meget papirarbejde til tandlægerne, så jo mere vi kan samle af den slags på færre hænder, jo bedre bliver det også for patienterne.
Tandlæge Mitra Leisner

Mere tid til patienter

Klinikken blev i maj sidste år en del af tandlægesammenslutningen Oris Tandlægerne. Den er - i modsætning til tandlægekæderne - skabt af tandlæger.

- Det giver mening at samle flere tandlæger under samme tag. Vi kan tilbyde flere forskellige behandlinger og faglig sparring til hinanden. Mitra Leisner var en oplagt samarbejdspartner, så da muligheden bød sig, slog vi til, siger tandlæge Peter Lauridsen.

Mitra Leisner mener, at alle parter vinder på sammenarbejdet.

- Nu kan jeg få mere tid til at se mine patienter, og når vi er mange tandlæger sammen, kan vi få den faglige sparring i hverdagen, forklarer Mitra Leisner.

De to klinikker fortsætter under det nye navn Oris Tandlægerne Tandlægehuset, og alle patienter behandles fremover på Skelvænget 4 i Assens.

To tandlægeklinikker samles på et sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce