To stjålne både dukkede op på gård

Steen Astor Hedemand fandt onsdag eftermiddag sine to stjålne kabinebåde på en adresse i Sønderby. Her står han foran den største af bådene - en 26" Monterey 262, årgang 1999. Foto: Søren Plovgaard

To stjålne både dukkede op på gård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Astor Hedemand fra Dansk Marine Renovering kom onsdag af med en dusør på 10.000 kroner til en mand i Sønderby.

Assens/Sønderby: Mandag formiddag måtte Steen Astor Hedemand fra Dansk Marine Renovering konstatere, at han have fået stjålet to kabinebåde, der stod opmagasineret på hver sin trailer på en gårdsplads ved det tidligere Fulton-ejendomskompleks i Willemoesgade i Assens.

Her havde Steen Astor Hedemand bådværksted, indtil han for tre uger siden flyttede sin virksomhed til Fredericia, og de to stjålne både, der udgør en samlet markedsværdi på cirka 105.000 kroner, var under reparation for en kunde.

- Tyveriet må have været nøje planlagt, da en af bådene stod langt fremme på en trailer, der var uden næsehjul. Båden kunne ikke sættes på en trækkrog uden brug af donkraft, så der har i hvert fald været mindst to personer om tyveriet. Den største af bådene er 8,5 meter lang, så der skal mindst en kassevogn til at trække traileren, forklarer Steen Astor Hedemand.

Han fortæller, at en mand der lejer sig ind i en hal på adressen i Willemoesgade, forlod stedet klokken 10.30.

- Lejeren havde imidlertid glemt at slukke noget lys i hallen, så han kørte tilbage til stedet for at slukke det. Da han kom tilbage klokken 11.30, var bådene væk, så derfor kendte jeg tidsrummet for tyveriet, forklarer Steen Astor Hedemand.

Steen Astor Hedemand meldte tyveriet til politiet og efterlyste bådene på en lang række facebooksider, samtidig med at han lovede at betale en dusør på 10.000 kroner til den eller dem, der kunne oplyse, hvor bådene befandt sig.

Og i går eftermiddag var der bid.

- Jeg fik en opringning fra en mand i Sønderby ved Ebberup. Manden fortalte, at han havde to både stående ved sin ejendom, fortæller Steen Astor Hedemand.

Manden, der ikke har ønsket at medvirke i artiklen, var blevet kontaktet af en person, der spurgte om han måtte have lov at opmagasinere to både hos ham.

- Manden fra Sønderby spurgte, om jeg stod ved mit løfte om at betale 10.000 kroner i dusør, og det gør jeg naturligvis, siger Steen Astor Hedemand.

Han regner med at få transporteret de to både til Fredericia i løbet af de næste dage.

To stjålne både dukkede op på gård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce