Haarby: To gamle medlemmer ud og to nye medlemmer ind.

Det blev resultatet af årsmødet i Haarby Lokalråd forleden i den gamle landinspektørbolig på Linien 2, fortæller Jens Jakobsen fra Haarby Lokalråd, som samtidig sidder i byrådet for Venstre.

Jørgen Nyberg Larsen og Finn Skonberg ønskede begge ikke genvalg, og derfor blev der i bestyrelsen i stedet plads til Anders Twisttmann Abildtrup og Kenneth Hannibal.

Formanden for Haarby Lokalråd er fortsat Henrik Taaning. Men ny næstformand - efter Jens Jakobsen - blev Jesper Bødtger. Helge Kold er ny kasserer i den nye bestyrelseskonstellation.

Lokalrådet har ifølge Jens Jakobsen modtaget 20.000 kroner af Assens Kommune til en elektronisk stander, som skal stå i hallen og fortælle om det såkaldte Haarby360-projekt. Et projekt, som skal forsøge at sælge byen og området via dronefotos. Lokalrådet skal også i gang med at kigge på en en pr-kampagne med kommunen for at fremme bosætningen i området.

  • Kloster_Martin_(2015)_020

    Af:

    Journalist på Assens-redaktionen. Har tidligere gennem 10 år været på størsteparten af avisens redaktioner på Fyens Stiftstidende, bl.a. Kerteminde, Odense, Kultur og SportFyn. Af interesser nyder jeg musik og fodbold, mens jeg også interesserer mig for samfundsforhold.