To nederlag og seks store smil

SSV Højfyns U9-piger skruede det store smil på, selv om de tabte et par kampe til pigerne fra Assens. Fra venstre er det Thea Larsen, Nicoline Iversen Hewalo, Tea-Amalie Wellendorf, Silke Lund Hansen, Tilde Lund Hansen og Julie Kiærulff. Foto: Søren Plovgaard

To nederlag og seks store smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U9-pigerne fra SSV Højfyn lod sig ikke gå på af, at de søndag formiddag tabte begge deres kampe ved kommunemesterskaberne i indendørs fodbold i Aarup Fritidscenter.

Ja, det er lidt langt at køre for kun ti minutters fodbold, men jeg synes alligevel, det var vigtigt, at holdet deltog.
René Gramm Jeppesen, træner for U9-pigerne fra Assens

Aarup: Selv om kvinderne forlængst er trådt tydeligt og kraftigt ind på fodboldscenen, vrimlede det ikke ligefrem med hold i pigernes U9- og U10-række ved kommunemesterskaberne i indendørs fodbold, der i weekenden blev spillet i Aarup Fritidscenter. Kun Assens Fodbold Club og fodboldsammenslutningen SSV Højfyn havde meldt hold til. De fik så til gengæld lov at spille mod hinanden to gange.

- Ja, det er lidt langt at køre for kun ti minutters fodbold, men jeg synes alligevel, det var vigtigt, at holdet deltog, sagde Assens-træner René Gramm Jeppesen om sit pigehold, der er det første af sin slags i lang tid i Assens.

Assens vandt begge kampe mod pigerne fra SSV Højfyn, der tog de to nederlag med store smil.

- Kom igen, piger, det var godt spillet, lød det fra træner Ulrik Lund Hansen, inden han sendte spillerne ud midt på banen i hal 2 for at modtage præmier.

Ungdomsmesterskaberne i indendørs fodbold går på skift blandt klubberne i Assens Kommune. I år deltog 95 hold, men stævnet har potentialet til at blive endnu større. Det mener Jesper Andersen, der er bestyrelsesmedlem i Aarup Boldklub og medarrangører af weekendens fodboldmesterskaber.

- Vi har fået virkelig god støtte fra en række sponsorer, siger Jesper Andersen og nævner blandt andet den lokale sportsforretning Markussen Sport, der har foræret 180 trøjer som præmier i stævnet.

Pommes frites og franske hotdogs

Kommunemesterskaberne i Aarup Fritidscenter drypper også af på cafeteriabestyrer Klaus Pedersen.

Mange børn og forældre skal lige et smut forbi Café Aftersport, når dagens fodboldkampe er overstået.

Selv om det ikke står øverst i madpyramiden, er weekendens helt store kulinariske topscorere i cafeteriaet franske hotdogs og pommes frites.

- Det er det, som vil sælger mest af. Til dagligt har vi også lidt mere sunde boller på disken, men under sådan et stævne her er det franske hotdogs og pommes frites, de fleste vil have. Det hænger sammen med, at her er mange børn, og så skal det helst gå lidt hurtigt med serveringen. Derfor har vi blandt andet taget burgere af menukortet under stævnet, siger Klaus Pedersen.

To nederlag og seks store smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce