Tallerupskolen i sendte eleverne på cykeltur og bjergbestigning på skolerns motionsdag

Triatlon og duatlon var i år afløst af bjergbestigning for Tallerupskolens omkring 300 elever i 4.-9. klasse på skolernes motionsdag, den sidste dag inden efterårsferien.

Inden og imellem bjergtoppene var der en cykeltur på 11 kilometer for de yngstes og 13 kilometer for de ældstes vedkommende, så det var en flok rødkindede og nogle gange udmattede elever, der indto Brændholt Bjergs 117 meter, før det atter gik nedad bakke og hjem til efterårsferie.

Assen Kommune er en del af initiativet Bestig Bjerge og flere dage i efterårsferien er der planlagt aktiviteter omkring et kommunens tredje bjerg, Vissenbjerg. Alle der bestiger Vissenbjerg og lader sig registrere der, bidrager i øvrigt til, at Vissenbjerg kan blive årets Bestig Bjerge-bjerg, med flest bjergbestigere i løbet af ferieugen. I alt fire bjerttoppe er med i konkurrencen.

Se mere på www.bestigbjerge.dk.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.