Hofstra & Wagner kalder Mathias Wagner og Oliver Hofstra Rasmussen deres firma.

Aarup: - Når folk ser vores navne, skal de tænke på møbler lavet af kabeltromler, fortæller Mathias Wagner og Oliver Hofstra Rasmussen, som står bag brandet "Hofstra & Wagner.

Men kun til en begyndelse, for målet er bredere - at blive et brand, som skal være synonym med et rustikt design.

De to iværksættere er 17 år og bor i Vissenbjerg og Aarup.

De to drenge har været venner i tre-fire år og er netop blevet klassekammerater på Tietgenskolen, hvor de er begyndt på handelsgymnasiet.

For godt et års tid besluttede de at ville lave borde af gamle kabeltromler, som de kunne få ganske gratis.

Inden de to gik i gang med at omskabe kabeltromler til indendørsmøbler, testede de markedet. Og det tydede på, at de kunne afsætte møblerne.

Læs om de to iværksættere i Fyens Stiftstidende onsdag og på Mitfyn.dk.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.