Tiltale: 48-årig gav også Jasmin stoffer tidligere

Det var i huset her i Flemløse, at 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen torsdag i sidste uge blev fundet død.
Foto: Robert Wengler

Tiltale: 48-årig gav også Jasmin stoffer tidligere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommeren lagde Jasmins 14-årige venindes forklaring og fund af amfetamin i huset i Flemløse til grund for varetægtsfængsling af 48-årig mand.

Flemløse: Da 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde af kulilteforgiftning under en amfetaminrus, var det ikke første gang, hun havde fået stoffer af en 48-årige mand fra Flemløse. Det er i hvert fald anklagemyndighedens påstand.

Den 48-årige mand, der ejer huset, hvor 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen torsdag i sidste uge belv fundet død, blev tirsdag morgen sat bag lås og slå.

Han er både sigtet for besiddelse af narkotika og for at udlevere det til Jasmin og hendes veninde dels den aften, hun døde, dels weekenden før.

Den 48-årige, der mødte op i retten iført hospitalsskjorte og jeans, nægtede selv at udtale sig, så det blev forklaringer fra Jasmins far og den 14-årige veninde, der sammen med fundet af amfetamin på adressen kom til at ligge til grund for varetægtsfængsling i fire uger.

Faren til Jasmin har forklaret, at han weekenden før havde mødt Jasmin i Flemløse stærkt påvirket. Hun fortalte i følge faderen, at hun havde fået amfetamin af den 48-årige.

Den 48-årige selv nægter at at have solgt eller overdraget amfetamin til pigerne, men her valgte dommeren altså at tro på dels forklaringen fra Jasmins far, dels den 14-årige venindes forklaring.

I første omgang antog politiet, at den 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde af en overdosis, men obduktionen viste mandag, at døden skyldtes kulilteforgiftning. Der var konstateret 67 procent kulilte i pigens blod. Der foreligger endnu intet om, hvor påvirkede de to andre på adressen var af kulilte. Kulilten kom fra en benzindrevet elgenerator placeret i husets kælder.

Tiltale: 48-årig gav også Jasmin stoffer tidligere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce