Assens: Flere parkeringspladser måtte tages i brug for at rumme den kø, som i timerne op til klokken 8 tirsdag morgen havde formet sig foran Jem & Fix i Assens.

Tirsdag er nemlig dagen, hvor byggemarkedet åbner dørene til den nye butik. Som blot ligger nogle hundrede meter længere henne ad Dalvænget.

Således er der kø hen forbi Jysk og T Hansen. Der kommer dog hurtigt rul i kundevognene, da salget gives fri. En stor del følger den røde løber og haster ind i butikken i jagten på fliser, toiletter og maling på bud, mens de andre skynder sig i gården, hvor der især er rift om drivhusene, trampolinerne og sækkene med muldjord.

Med ét er det et stort virvar af vogne fyldt med store, tunge og aflange kasser, som præger parkeringspladsen.

Humøret er dog højt, mens folk står i kø for at betale. Godt hjulpet på vej af den dampende varme kaffe og lækre lagkage, som serveres.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.