Tilbage til travl hverdag i sundhedsplejen


Tilbage til travl hverdag i sundhedsplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedsplejerskerne i Assens Kommune har været i gang med arbejdet i en uge efter den lange strejke. Meget arbejde venter

ASSENS: Der har været rigeligt at se til for sundshedsplejerskerne i Assens Kommune den første uge efter strejkens afslutning

Eksempelvis har telefonerne i rådgivningen glødet med dobbelt så mange opkald som normalt fra bekymrede forældre med en lang række ophobede spørgmål om deres børns trivsel.

Ledende sundhedsplejerske i Assens Kommune, Jette Lauvring, fortæller, at selvom strejken har været det hele værd, så har det ikke været sjovt at være nødt til at svigte de mange bekymrede forældre.

- Der er lidt Florence Nightingale over de fleste sygeplejersker. Vi vil nødig svigte de mennesker, der har brug for os, siger hun.

For hende har strejken lige så meget været en kamp om værdier som en kamp om penge.

- Dette er et godt arbejde. Vi gør en forskel for familier, når det brænder på. Vi hjælper eksempelvis ved at give dem redskaber og dermed styrke til at klare hverdagen, siger hun.

Pukler skal udjævnes

Det arbejde kan sundhedsplejerskerne nu fortsætte efter strejken.

Dog vil der den kommende tid være flere pukler, der skal udjævnes, og det kommer ifølge den ledende sundhedsplejerske til at tage sin tid.

- Vi har blandt andet ikke undersøgt skolebørn under strejken, og så ligger der et større arbejde med at få tjekket op på de cirka 80 fødsler under strejken, siger hun.

Jette Lauvring roser i øvrigt sundhedsplejerskerne for deres kampånd og faglige engagement under strejken.

- Det er en sidegevinst, at de strejkende sundhedsplejersker i de seks gamle kommuner har fået styrket sammenholdet, siger hun.

Tilbage til travl hverdag i sundhedsplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce