Pinsebal

Der er pinsebal i Skovpavillonen lørdag den 3. juni.

Assens: Der har været musikalske arrangementer i Skovpavillonen omtrent lige så længe, som dette kendte forlystelsesetablissement har eksisteret - det vil sige i 132 år.

Pinsebal i Skovpavillonen er også en tradition med mange år på bagen.

Pinseballerne forsvandt dog pludselig for en snes år siden, men de sidste år er pinsebaltraditionen vendt stærkt tilbage.

Årets pinsebal i Skovpavillonen finder sted lørdag den 3. juni, og det er i år det lokale band Shades Of The Sixties, der lever musikken til pinseballet.

De fire medlemmer i Shades Of The Sixties er efterhånden en flok halvgamle drenge, som aldrig rigtig er blevet voksne, og som nu har slået sig sammen i dette band.

De har alle spillet i flere forskellige sammenhænge som for eksempel Five to Rock, Dance On, Assens Harmoniorkester og Tobaksgaardens Jazzband, men lørdag den 3. juni er det glad dansemusik fra de evigtunge 60'ere, der flyder fra deres instrumenter og stemmer.

Billetter til pinseballet koster 275 kroner, og med i prisen er tre stykker smørrebrød og en sildemad. Ønsker man at deltage i pinseballet uden spisning er prisen 200 kroner fra klokken med adgang fra klokken 20.15.

Billetter kan bestilles på telefon 20739129 senest 1. juni.

  • Plovgaard_Søren

    Af: