Terrariet fik nej til ekstra amtstilskud


Terrariet fik nej til ekstra amtstilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ARBEJDSRO: 100.000 kroner ville give arbejdsro, siger terrarieleder i evig kamp for økonomien

VISSENBJERG: Efter at Terrariet Vissenbjerg for et par år siden kom på den amtslige og kommunale "finanslov" med et fast årligt beløb på 75.000 kroner fra hver, er flere sponsorer faldet fra.

Det sammenholdt med faldende besøgstal som følge af færre tyske gæster og en lang og varm sommer fik terrariet til at søge amtets Undervisnings- og Kulturudvalg om et ekstraordinært tilskud på 100.000 kroner i år til sikring af den fortsatte drift.

Afslag

Det blev imidlertid til et afslag netop med henvisning til det faste årlige beløb, terrariet modtager.

- Det beløb var baseret på sponsorintægter, men vi har mistet omkring 50.000 sponsorkroner, siden vi fik det, siger terrarieleder Klaus Dræby.

Han bevarer dog optimismen.

- Vi har forhåbninger om, at vi klarer skærene på anden vis. Vi er konstant på udkig efter nye sponsorer. Der skal også være plads til os. Vi har en berettigelse, siger Klaus Dræby med eftertryk.

Han har været leder af terrariet i 11 år, og i den tid har besøgstallet i gode år været oppe på 38.000, i fjor var det nede på et par og tyve, og regnskabet har de seneste par år vist et underskud på godt 40.000 kroner. Terrarielederen har endnu ikke set årsregnskabet for 2003, men regner med, det ender i 0.

- Vores besøgstal falder, som Odense Zoos stiger. Vi skal tjene 85 procent af de penge, vi har brug for, selv, siger Klaus Dræby og nævner, at Odense Zoo tilsvarende skal tjene langt mindre selv på grund af store tilskud.

- Nu er Zoo blevet så stærk, så skal man for at styrke turismen på Fyn nok til at kanalisere pengene ad andre veje. Fynsk turisme skal have en mangfoldighed, ikke bare et par store attraktioner, mener Klaus Dræby.

Lige i øjeblikket ser han frem til at få en biolog i jobtræning, som blandt andet kan hjælpe med at få bragt skiltningen i orden.

Terrariet fik nej til ekstra amtstilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce