Teknikere vil lave billede af røverens profil

Han er stadig på fri fod, røveren, der sidste tirsdag stak af fra Totalbanken i Vissenbjerg med et ukendt pengebeløb.
Foto: Totalbankens overvågningskamera

Teknikere vil lave billede af røverens profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kriminalteknikere arbejder på højtryk for at finde ud af, hvem bankrøveren er

VISSENBJERG: Skjult under en styrthjelm begik en bankrøver tirsdag i sidste uge væbnet røveri mod Totalbanken i Vissenbjerg.

Men selv om styrthjelmen skjulte mandens ansigt bag et visir, så sidder kriminalteknikere i Fredericia i disse dage og prøver at lave et profilbillede af røverens ansigt.

Det kan de gøre, fordi videoovervågningen i banken optog hele røveriet.

Når hver filmsekvens består af mange billeder, som skal gennemses, så er det i sagens natur et omstændeligt og langsommeligt arbejde, fortæller vicepolitikommissær Jørn Fischer fra lokalpolitiet i Assens. Det er ham, der leder efterforskningen af røveriet.

Men hvordan kriminalteknikerne helt konkret arbejder sig frem til profilbilledet, det ønsker lederen af afdelingen, Poul Nielsen, ikke at fortælle i medierne.

- Vi plejer ikke at udtale os om vores undersøgelsesmetoder i pressen. De forkerte øjne og ører skal ikke informeres om dét, siger Poul Nielsen med hentydning til de kriminelle.

Hvorvidt det overhovedet vil lykkes teknikerne at fremkalde et profilbillede i denne sag, vides heller ikke endnu.

Afhørte folk i går

Mens kriminalteknikerne nærstuderer filmsekvenserne fra videoovervågningen, troppede 10 politifolk op i Vissenbjerg i går. Det gjorde de i håb om, at nogle lokale kunne komme med flere oplysninger om røveren.

Betjentene havde taget opstilling i Østergade og på Søndersøvej, fordi man regner med, at røveren er flygtet ud af byen på en af de to veje. Og det viste sig at give pote, for nogle har tilsyneladende lagt mærke til noget.

- Jeg tror, at vi har standset flere hundreder trafikanter. Nogle af dem har nævnt nogle interessante køretøjer, siger Jørn Fischer, som ikke ønsker at uddybe, hvad "de interessante køretøjer" er for nogle biler.

Røveren forlod banken på en knallert, og den blev i sidste uge fundet i et skel mellem to huse på Nørrevænget. Det ligger cirka 500 meter fra Totalbanken, og politiet er overbevist om, at røveren er fortsat ud af Vissenbjerg i en bil.

Et vidne har set ham gå tilbage ad Nørrevænget med en armygrøn sportstaske.

Teknikere vil lave billede af røverens profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce