Det er nu

HVEM: Charlotte Brandt-Møller, bibliotekar på Assens BibliotekHVAD: Børneteater-workshopHVOR: Assens BibliotekHVORNÅR: Lørdag 18. marts klokken 9.30

- Hvad skal der ske under teaterworkshoppen?

- Vi skal opføre "Kejserens nye klæder". Børnene kan blive klædt ud, og jeg læser eventyret højt. Forestillingen, der går i gang klokken 10.30, vil være meget håndholdt. Der vil ikke være nogen replikker, og alle kan få en rolle. Vi håber også, at det vil være et kulturmøde mellem børn og forældre med anden etnisk baggrund og etnisk danske. Det kan være svært ude på gaden, men biblioteket er det her neutrale mødested.

- Hvilken aldersgruppe henvender I jer til?

- Børn i alle aldre er velkomne til teater-workshoppen, ligesom deres forældre. Vi giver kaffe og te og håber, at de har lyst til at blive bagefter og sludre. Ligesom i sidste weekend hvor vi var 10-12 stykker, der lavede plakater og flag, som i stykket skal bruges under processionen.

- Skal man deltage i teaterstykket?

- Nej, hvis man vil, kan man være aktiv, men man kan også komme og være tilskuer. Man kan stadigvæk klæde sig ud og blive sminket.

- Er workshoppen læringsrettet?

- Vi skal først og fremmest have det sjovt og hyggeligt, men vi vil gerne samtidig fortælle, at biblioteket er et sted, hvor man kan være, lære og gøre noget. Man behøver ikke være boglig stærk for at komme på biblioteket. Vi vil gerne fortælle, at alle kan være en del af det fællesskab, til alle børn.

  • Af: