Tavshedspligt

Brylleløbet 2004 skydes igang. - FOTO: POUL MADSEN

Tavshedspligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Karin Brixholm- Mouridsen Odensevej 12, Verninge

På ekstraordinær generalforsamling i Verninge Forsamlingshus 18. maj blev det oplyst, at der skal laves ny kontrakt med værtinden.

Mit forslag vil være, at der tilføjes en ny paragraf, der omhandler tavshedspligt, både hvad angår værtinden, køkkenpersonalet i øvrigt og bestyrelsesmedlemmer.

Der har åbenbart været kogt godt på sladderen i Hjelmerup, eftersom den tidligere formand har haft en ubehagelig opringning fra en person i dette område, endda en person uden medlemskab på daværende tidspunkt. Hvor kommer hans viden/oplysninger fra?

Jeg ville have store betænkeligheder ved at skulle holde endnu en fest i Verninge Forsamlingshus, da jeg nu har erfaret, hvor stor en omtale en privat fest kan få.

Nogle vil måske undre sig over, at jeg ikke fremkom med dette forslag på mødet den 18. maj, men de tilstedeværende vil vide, at den forudvalgte dirigent havde svært ved at overskue håndsoprækning ved det sidste bord, ligeledes havde dirigenten svært ved at høre, hvornår man var færdig med sit indlæg. Samtidig med dette blev man afbrudt af billige og latterlige kommentarer fra midterbordet.

Men bortset fra det - en underholdende generalforsamling!

Tavshedspligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce