Tank, vask og spis: Nyt motorvejscenter kan være på vej

Det er her i rundkørslen i Grønnemose i trekanten mellem Industrivej og Gl. Hovedvej (nederste venstre hjørne), at det skal etableres et nyt servicecenter. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Tank, vask og spis: Nyt motorvejscenter kan være på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med ny lokalplan vil Assens Kommune bane vej for et servicecenter med tankanlæg, vaskehal og fastfood tæt ved motorvejen.

Grønnemose: I fremtiden vil du kunne køre af ved motorvejsafkørsel 55 Aarup og få hundrede meter derfra kunne stille sulten i en burger eller anden fastfood, mens du vasker og tanker bilen.

Assens Kommune har nemlig fået ansøgning om placering af et servicecenter, som vil blive placeret i trekanten mellem Gammelhovedvej og Industrivej. Adressen bliver Gl. Hovedvej 25, men adgangen bliver via Industrivej, som man kommer til fra den nye, store rundkørsel i Grønnemose.

Anlægget får en 30 meter høj pylon, der sikrer, at det vil kunne ses fra motorvejen.

Det kræver en ny lokalplan. Men når den er tilvejebragt, skulle vejen være banet for sevicecentret, der, som det fremgår af skitsen, får to fastfoodrestauranter og en drive-in fastfoodrestaurant for dem, der ikke har tid til pause.

Der bliver desuden tank- og vaskeanlæg og ladestandere til el-biler. Lastbiler får et særskilt tankanlæg med et antal tilhørende parkeringspladser.

Det har ikke været muligt at få opklaret, hvilken type fastfood-restauranter der bliver tale om på stedet.

Miljø-, Teknik- og Planudvalget har på sit seneste møde sagt god for, at lokalplanen sættes i gang og samtidig understreget, at ansøgeren skal bidrage til at dække udgifterne til den.

Der skal en ny lokalplan til, før projektet kan realiseres, da den gældende lokalplan udlægger området til industri.

Miljø-, Teknik- og Planudvalget har nikket til, at denne sættes i gang under forudsætning af, at ansøger bidrager økonomisk til udarbejdelse af den.

Tank, vask og spis: Nyt motorvejscenter kan være på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce