Tak for stor støtte


Tak for stor støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gennem de sidste tre uger har SSP (skole, social og politi)i Assens afviklet vandbaserede aktiviteter, fordelt på windsurfing, roning, havkajak, vandtrampolin samt vandski etc., med SSP som organisator.

En række firmaer, foreninger og klubber har bidraget med hver deres speciale, og SSP retter hermed en stor tak til: Vestfyns Windsurferklub, Assens Roklub, Fritidsklubben Myretuen, Assens Bowlingcenter, Assens Bio, Vestfyns Firmaidræt og særlig Fulton Stiftelsen, som kvit og frithar stillet en speedbåd, en bil og en kæmpe trampolin til rådighed i alle ugerne.

Uden dette tværfaglige samarbejdehavde det ikke været muligt at gennemføre arrangementet. Vi formåede også at få fat i mangefra målgruppen og fik en goddialogog snak med dem. Det har bevirket, at der er noget at bygge et godt samarbejde på fremover.

På trods af at det danske sommervejr har været meget ustabilt, er det lykkedes at gennemføre alle aktiviteterne, dog med nogle få ændringer i programmet, hvilket vi selvfølgelig beklager. Også en stor taktil SSP-koordinator ved Assens Politi,politiassistentJan Anker Ankersen, for hans store indsats i arrangementet.

Aktiviteterne blev overværet af mange voksne, hvoraf flere tilbød at yde frivillig hjælp, hvis arrangement blev gentaget næste år - noget vi med stor glædevil modtage.

Forhåbentlig gentager Assens Kommune arrangementet til næste år, da jeg synes, at det har været en stor succes.

Tak for stor støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce