Tak for den frivillige indsats


Tak for den frivillige indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Jens Poulsen Formand for Assens Turistforening, Jakob Gades Vej 20, Assens

Fyn Rundt for bevaringsværdige skibe blev en stor succes. Dette for arrangørerne - Maritimt Center og de lokale arbejdsgrupper i de enkelte havnebyer, for de sejlende deltagere og for de tusinder af borgere og gæster, som var med til at gøre dagene til festdage.

Som medlem af arrangørerne, som deltager i selve sejladsen og ikke mindst som formand for Assens Turistforening er jeg glad og tilfreds med arrangementet og ikke mindst med det samlede indtryk af aktiviteterne i Assens. Derfor en stor tak til alle, der har været med til sikre Assens den konstaterede succes.

Alle steder var der en god maritim stemning med sang, musik, optræden, vin, øl og fest. Borgere og gæster blandede sig med de sejlende, og de råhyggede i den smukke sommeraften, mens de mange frivillige kunne glæde sig over resultaterne af forberedelserne til dette store arrangement, som omfatter mere end 30 skibe og næsten 400 deltagere.

Den høje grad af frivillig indsats er således en forudsætning for at arrangementet kan løbe rundt, og hertil kommer at havnene undlader at opkræve sædvanlige afgifter, mens de betalende deltagere hver bidrager med 4000-5000 kr.

For at kunne bevare og forbedre Fyn Rundt vil der blive lavet en fælles evaluering som udsendes til alle medarrangører. Men allerede nu må vi konstatere, at svarskemaerne viser, at skal vi i Assens har meget store muligheder for at forbedre toilet- og badeforholdene samt at sikre en bedre fremførslen af elektricitet til skibene. Selv tog jeg en svømmetur fra den nye badebro ved Mariendalsstranden, mens de fleste andre nøjedes med en klatvask på de gamle skibe og så håbede på bedre forhold i næste havn, Faaborg, som senere blev udpeget til årets havn.

At forbedre disse ting er heldigvis langt lettere end at skulle skabe en tradition for en stor frivillig indsats, og derfor ser vi frem til, at Assens næste år kan markere sig stærkere i konkurrence om at være som det bedste sted at gæste i Fyn Rundt for bevaringsfærdige skibe.

Tak for den frivillige indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce