Tag yoga-kurset foran pc'en - når det passer dig


Tag yoga-kurset foran pc'en - når det passer dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verninge Husflid søger nye veje - så nu kan aftenskolens kursister selv bestemme, hvornår de vil følge kursus

TOMMERUP: Der er intet til hinder for, at underviseren bor i Vordingborg og deltagerne i henholdsvis Skallebølle og på Helnæs. Nutidens aftenskolekursister er ikke til faste mødetider hver tirsdag aften, hvis de har små børn eller skiftende arbejdstider.

Oplysningsforbundene tænker så det knager for at finde nye veje til at skaffe kunder i butikken. Derfor har Verninge Husflid meldt sig som forsøgskanin til et helt nyt tiltag i sin organisation Netop - fjernundervisning via internettet i yoga. Ifølge skoleleder Bente Eriksen er der tale om et helt nyt tiltag.

- Det er splinternyt. De traditionelle aftenskolehold passer ikke til ret mange mennesker. Derfor prøver man at tænke nye tanker, siger hun, og da netop Verninge Husflid forsøger at følge med tiden og ikke strande i peddigrør og børstebinding, var man altså også frisk på forsøget.

Efter en introduktion face to face i september er det tanken, at kursisterne selv finder ud af, hvornår de har tid til at dyrke yoga, tænder for computeren, lægger sig på gulvet og så følger instrukserne.

Noget mere nærliggende tilbyder Verninge Husflid også it for begyndere som fjernundervisning.

Selv om tilmeldingerne er begyndt at strømme til kort efter husstandsomdelingen af programmet, havde ingen ifølge skoleleder Bente Eriksen i fredags tilmeldt sig fjernundervisningen. Derimod er der run på et nyt tilbud om keramik- og billedskole for børn i keramiker Dorthe Henningsens værksted i Tommerup St. samt på malekurserne.

Også musikskole

Som bekendt blev Tommerup Musikaftenskole, der tidligere sorterede under Tommerup Kommunale Musikskole, tidligere på året lagt ind under Verninge Husflid, så man nu også har en hel lille vifte af musiktilbud.

Nyt er tilbuddet om sangundervisning, instrumentalt undervises i klaver, violin samt guitar og kontrabas. Det er også her, Seniorkoret, det rytmiske kor 13-rigtige og Tommerupstrygerne udfolder sig.

Blandt andre kendte og populære kurser er også håndarbejde for kvinder på barsel - med børnene - et nyt tilbud.

Tag yoga-kurset foran pc'en - når det passer dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce