I efteråret indspillede showbandet Four Lads en livekoncert på Tobaksgaarden. Nu er cd'en klar til salg.

Assens: Der bliver serveret lidt ekstra til dem, der fredag eftermiddag er gået til sen frokost i cafeen på Tobaksgaarden.

For - måske uden at vide det - er de samtidig blevet gæster til en reception, hvor de fire gutter fra Four Lads er værter. Anledningen er, at Four Lads nu er klar med et album - 40 år efter showbandet senest udgav en plade. Denne gang er der tale om en livekoncert, som blev spillet og indspillet på Tobaksgaarden 29. september sidste år.

- Den lyder som Four Lads, forsikrer trommeslager Hans Jørgen Larsen og tilføjer smilende:

- På godt og ondt.

Imens finder receptionsgæsterne plads ved bordene blandt de almindelige café-gæster. Naturligvis med cd'en som hørbart lydtæppe, som blander sig med snakken fra de fremmødte. Som det sig hør og bør, når der er album-release på programmet.

Nøje udvalgte sange

Siden albummet blev indspillet foran et live publikum for små fire måneder siden, har musikken været en tur i København, hvor produceren og musikeren Peter Brander, der blandt har produceret musik for danske sværvægtere som Michael Falck og Big Fat Snake, har mikset den færdig.

Og i starten af ugen var Mogens Lykke, saxofonist i Four Lads, i København for at hente de 300 eksemplarer, koncerten er blevet trykt i.

- Det er fantastisk, at pladen nu er færdig. Det har været et stort arbejde, men det har været hele arbejdet værd, mener Mogens Lykke og giver sin korte bedømmelse af albummet:

- Vi har nøje udvalgt sangene til cd'en blandt de kunstnere, musikere og sange, vi kan lide. Men det er vores versioner. Det er gla' musik.

Det er Hans Jørgen Larsen enig i.

- Eftersom det er optaget live, er der ikke mulighed for at bakke tilbage og gøre noget om. Men jeg synes, vi er sluppet rigtig godt fra det.

- Vores brand som band er, at vi er, som vi er. Vi går ikke efter, at det skal være fuldstændig perfekt eller skåret lige som originalen. Det er glad musik, godt humør og god underholdning, mener Hans Jørgen Larsen.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.