Svømmeklub er tilfreds med service


Svømmeklub er tilfreds med service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: Tommerup Svømmeklub, der i sidste sæson havde 750 medlemmer, deler ikke håndboldformand Lokky Jørgensens opfattelse af, at serviceringen af klubberne i Tommeruphallerne ikke er, "som det ville være ønskværdigt".

Lokky Jørgensen understregede over for Stiftstidende, at han ikke havde været med så længe, og at det derfor kun beroede på en oplevelse af forholdene ud fra, hvad han har hørt.

- Vi lejer svømmehallen, som stilles til rådighed med livredder. Det er den aftale, vi har, og vi kan altid tale med halbestyreren om det, hvis der er problemer, så får vi det løst, siger svømmeklubbens formand Morten Sievertsen, der også gør opmærksom på, at der er et vagtnummer, man altid kan ringe på, hvis der er problemer, og der ikke er personale til stede, som kan afhjælpe dem.

Halbestyrer Torben Pedersen vil ikke deltage i debatten i pressen, idet han henviser til, at hallen har alverdens organer, hvor han hellere vil ordne de ting, der måtte være.

- Uanset hvad en politiker vil med sit indlæg, har vi det fineste forhold til brugerne. Alle problemer klarer vi, når de opstår, og større ting tages op i samarbejdsudvalget, siger han.

I samarbejdsudvalget sidder repræsentanter fra alle brugerklubberne. De vælger sammen en repræsentant til halbestyrelsen, som tilgodeser alle klubbers interesser.

Ifølge Torben Pedersen vil halbestyrelsen i begyndelsen af august tage et møde med håndboldklubbens formand. Det har ligeledes været på tale at indkalde alle brugerklubbernes formænd til en drøftelse.

Svømmeklub er tilfreds med service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce