Svømmehallen igen klar til brug


Svømmehallen igen klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUPST: Efter at have været lukket i hele skolernes sommerferie er Tommeruphallerne nu klar til at genåbne svømmehallen, der i "sommerpausen" har gennemgået en større renovering.

Genåbningen finder sted tirsdag, hvor de morgenduelige kan muntre sig med morgensvømning fra klokken 6.00 til klokken 9.00. Er man ikke til den tidlige morgendukkert, henvises der til den almindelige offentlige åbningstid fra klokken 15.00 til klokken 22.00.

Renoveringen af svømmehallen løber som tidligere nævnt i Fyens Stiftstidende op i noget nær en million kroner. For de penge er der ikke mindst kommet en helt ny dug og nye kanter i det 900.000 liter store bassin, det lille bassin har fået to nye pumper og et nyt kulfilter, så man kan leve op til de skærpede krav til vandkvaliteten, toiletterne på gangene er blevet renoveret, og så er der indstalleret et klimaanlæg i restauranten på 1. sal, så den ikke føles som en sauna for dem, der ikke er i badetøj.

Tommeruphallerne har i øvrigt benyttet sommerlukningen til at ændre lidt på de eksisterende svømmetider.

Også for kvinder

Blandt andet rykkes damesvømningen om mandagen en time, så der nu er damesvømning fra klokken 13.00 til klokken 16.00 i stedet for som tidligere fra 14.00 til 17.00.

En anden ændring er den traditionelle morgensvømning for mænd om lørdagen. Der vil der nu fremover også være åbent for svømmere af hunkøn. Til gengæld er tidsrummet det samme - klokken 6.00 til 9.00. Og der vil også stadig være mulighed for morgenbuffet i cafeteriaet, efter at man har boltret sig i vandet.

Svømmehallen igen klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce