Svenskere skal fostærke floorball-hold


Svenskere skal fostærke floorball-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG: Vissenbjerg Floorball Club har sikret sig to af de bedste svenskere til førsteholdet i den hastigt voksende idrætsgren.

- Det er Magnus Kanholt, som er spillende træner, og Lars Karlsson, som er blandt de fem bedste spillere herhjemme, siger leder og træner Henrik Christensen, som betegner tilgangen som lidt af et kup.

Med den klare forstærkning øjner han chancen for, at Vissenbjergs førstehold kan rykke op i elitedivisionen fra næste sæson.

- Vort mål er at blive Danmarks bedste hold, siger Henrik Christensen, som deler bolig i Odense med de to nytilkomne svenskere. De får intet for at spille i Vissenbjerg, men har fået arbejde på Fyn i henholdsvis IT-branchen og i et vikarbureau.

I Sverige er floorball den tredje største idrætsgren, og den vinder også godt frem herhjemme. I Vissenbjerg er medlemstallet nu vokset til 70-80, og den kraftige tilgang har gjort det nødvendigt med bedre forhold at dyrke sporten under.

Nye dyre bander

Således har klubben netop investeret i rigtige floorballbander til 50.000 kroner. Kommunen har bidraget med 12.500 kroner, mens mange medlemmer hver har lagt 200 kroner på bordet til nyanskaffelsen. For 1000 kroner plus trykning og materialer kan sponsorer få en reklameplads på de nye bander.

Både bander og spillere er der lejlighed til at se lørdag den 21. oktober i Vissenbjerghallerne, hvor alle floorballklubbens hold spiller hjemmekampe.

Svenskere skal fostærke floorball-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce