Svær udekamp for SSV: Men lutter optimisme

Der trænes igennem hos SSV Højfyn inden topkampen mos OKS lørdag. Foto: Kim Rune

Svær udekamp for SSV: Men lutter optimisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skalbjerg: Fodbolden i Danmark er sådan indrettet, at vi hos herrerne har Superligaen som øverste række, så 1. division, 2. division (i tre grupper) og Danmarksserien. Under den finder vi Albaniserien eller Fynsserien. Her spiller den vestfynske klubkonstellation SSV Højfyn i øjeblikket med deres bedste seniorhold.

Klubben ligger p.t. nummer fire i en række med 14 hold og 26 kampe. SSV Højfyn har 18 point for 10 kampe. OKS fra Odense - Odense Kammeraternes Sportsklub, som den hedder skrevet helt ud - er etter med 24 point og på oprykningspladsen. Det er dem, SSV Højfyn skal møde i lørdagens opgør i Odense i arbejderkvarteret på Østerbæksvej. Så der venter formentlig en svær udekamp.

Men der er lutter optimisme at spore hos SSV-spillertruppen inden opgøret op OKSon Park. Mangeårig SSV-mand, højre back Benjamin Hermansen, er supersikker på sejr.

- Vi vinder 3-0. Vi taber i hvert fald ikke. Det er jeg 100 procent sikker på, siger han ligeså nonchalant, som da Kim Christofte satte sit straffespark ind mod Holland under EM i 1992.

Forsvarsspiller Mark Vikkelsø Hansen tror også på sejr mod OKS. Ligesom Jesper Madsen, fodboldformand i VGIF i Vissenbjerg, som er en del af SSV-overbygningen, er podet med optimisme.

- Jeg tror, vi spiller lige op med dem. Holdet har spillet stabilt her på det sidste, begrunder han det.

OKS var både i 1988 og 1989 relativt tæt på at rykke op i landets dengang øverste række 1. division.

Svær udekamp for SSV: Men lutter optimisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce