Sundhed i Haarby


Sundhed i Haarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat

Af Kirsten Gramm Mogensen

Spangevej 61, Haarby, S-medlem af Assens Byråd

Der var fokus på Assens Kommunes "Smag for Assens" i sidste uge. Mange nye muligheder for at opleve kommunen var et tilbud til alle.

Socialdemokratiet i Haarby havde valgt at være synlige omkring sundhed - et let forståeligt emne, der berører alle. Både globalt og på landsplan er der spot på netop sundhed og ikke mindst forebyggelse. Derfor havde vi i Socialdemokratiet i Haarby fundet dette helt naturligt. Som formand for partiforeningen lokalt og tillige som medlem af udvalget Sundhed, Forebyggelse, Psykiatri og Handicap i byrådet i Assens Kommune er det vigtigt for mig at få emnet "helt ned på jorden". Det fik vi, bl.a. ved hjælp af en synlig stand med masser af oplevelser.

Det er også værd at lade omverdenen vide, at vi i Haarby har et ret nyetableret sundheds/lægehus med hele fem læger, sygeplejersker og andre faglige ekspertiser i samme hus i det gamle rådhus. Også derfor valgte Socialdemokratiet i Haarby sundhed, og vores stand var særdeles velbesøgt.

Temaet var: Sundhed på første klasse til alle.

Vi havde også nogle ufravigelige budskaber til borgerne. Skattefradraget for private forsikringer skal væk. I stedet for skal pengene bruges til hurtigere behandling i vores sundhedsvæsen. Socialdemokraterne vil skabe ny lighed i sundhedsvæsenet: Det skal ikke være sådan, at dem der har råd og har tegnet en privat forsikring kan komme først i køen!

Socialdemokraterne vil et sundhedsvæsen også i Assens Kommune, hvor alle uanset pengepung får førsteklasses behandling. Vi betaler til det over skatten.

Sundhed i Haarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce