Studietur udsat

Assens Rådhus. Arkivfoto: Kim Rune

Studietur udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opdateret.

Assens: 7. november skulle udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur og udvalget for Børn, Uddannelse og Familie i Assens Kommune have været på bl.a. en studietur til Hedensted Kommune.

Men turen udsættes.

Det fortæller formand for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur, Finn Brunse (S).

- Det viste sig, der var flere der ikke kunne i forbindelse med den dag, der var valgt til det. Derfor er den udsat og så tager vi den i fællesskab på et senere tidspunkt, siger Finn Brunse.

I Hedensted var der tale om et inspirationsmøde, hvor Assens-delegationen skulle høre nærmere omkring bl.a. ungeenheden. Ligeledes skal Assens-politikerne høre mere om, hvordan jyderne arbejder med borgere på sygedagpenge. Også et beskæftigelsesråd skal man blive klogere på og på, hvad midtjyderne har valgt at fokusere på i arbejdsmarkedsindsatsen.

Turen skulle også have gået til Silkeborg og sluttet i Aalborg, hvor fynboerne de følgende to dage skulle have deltaget i den såkaldte jobCAMP ´18, som Kommunernes Landsforening arrangerer.

Det var den, som Dansk Folkepartis Betina Signe Stick ikke ville deltage i, fordi hun midt i en sparetid, fortalte hun til Fyens Stiftstidende, ikke ville være med til at kommunen skulle bruge penge på turen.

Opdateret 9. oktober 2018 kl. 10.04 og kl. 11.26.

Studietur udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce