Stubberup-festival igen - men med nyt navn

- Vi mangler frivillig arbejdskraft, siger Michael Jylland, der sidste år selv gav et nap med på festivalpladsen. Men i år er han så handicappet af en skulderskade efter et knallertuheld, at han må nøjes med hjemmearbejde ved computeren.
Foto: HANS ØSTERGAARD

Stubberup-festival igen - men med nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af bands, men desperat mangel på sponsorer og frivillig arbejdskraft

STUBBERUP: - Det her projekt er for godt til at blive droppet. Publikum svigtede os ganske vist de første to gange, men der bliver alligevel en amatørfestival i Stubberup igen i år, lover en af bagmændene, Michael Jylland.

- Kun navnet er ændret. Fremover hedder vi StubFest. Det er et skulderklap til alle de bands, som har gennemført de forløbne festivaler. De er for gode til at blive kaldt amatører, siger Michael Jylland.

StubFest løber af stablen den 1., 2. og 3. august på samme mark som sidste år. Det vil sige Middelfartvej 137, cirka 12 km fra Assens. Bus 825 kører lige til døren, ligesom der er masser af gratis p-pladser, reklamerer Michael Jylland.

Ingen musikracisme

- Vi har tilmelding fra 25-30 bands, og entreen er uændret 50 kr. pr. dag eller 125 for alle tre dage. Så vi er ikke alene landets mindste, men også landets billigste festival, fastslår han.

- Den musikalske kvalitet er i orden. Vi er åben for alle genrer. Lige fra hård rock til lille Lise på syv år med sin blokfløjte, hvis hun vel at mærke er skrap til at spille på den. Her hersker ingen musikracisme. To år i træk har vi således haft besøg af en sækkepibespiller fra Århus!

Og hvis de allerede tilmeldte bands musikalsk formår at leve bare nogenlunde op til deres fantasifulde navne, bliver der ikke kedeligt på StubFest 2008. Man kan bl.a. opleve: Double Devil, Call Girls, Snakebite, Bad Habbits, Muddy Boots og RagnaRock.

Derimod ser det ikke så godt ud, når det gælder frivillig arbejdskraft og sponsorer, sukker Michael Jylland.

- Vi skal bruge folk til diverse opgaver før, under og efter festivalen, som f.eks. scenearbejde, mad, ølboder, indhegning og meget mere.

- Vi mangler mindst lige så desperat flere sponsorer. Men sådan har situationen været de to foregående år, og festivalen er alligevel blevet gennemført.

- Vi trøster os ved tanken om at mange andre af de etablerede festivaler er begyndt i det helt små, f.eks. i et telt i en krohave, fremhæver Michael Jylland.

Afslappet stemning

- Det, der gør vores projekt så godt, er den totalt afslappede stemning og et program uden topnavne.

- Alle, der vil hjælpe os på den ene eller anden måde, kan bare ringe på 30 26 93 05 eller skrive til info@stubfest.dk, siger Michael Jylland, der lokalt nok er bedre kendt som Mighty Mike.

For år tilbage var han en kort periode landskendt som Store Michael fra Helnæs i Polle-reklamerne.

Stubberup-festival igen - men med nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce