Strøm på både Tesla og TC

69-årige Torben Clausen er manden bag entreprenørvirksomheden TC Anlæg i Odense. Han er fra Dreslette. Han bor i dag i Torø Huse ved Assens med sin samlever.
Foto: Peter Leth-Larsen

Strøm på både Tesla og TC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haarby/Odense: Den store, fashionable Tesla-elbil er ved at blive ladet op på parkeringspladsen. Ved siden af, indendøre på kontoret i et af Odenses industrikvarterer, er der i overført betydning også sat strøm til.
Efter et lille bump under finanskrisen, kører det derudaf for entreprenørvirksomheden TC Anlæg.

Og bag skrivebordet finder vi manden bag initialerne "TC". Det er den gamle Haarby-dreng, ingeniøreren Torben Clausen, der i dag er virksomhedens regnedreng. Han regner de kæmpestore milliontilbud ud ved licitationer. Det var Torben Clausen, som i 2002 startede firmaet op fra bunden.

Men måske er det tilfældighedernes spil, der gør, Torben Clausen i dag kan glæde sig over, han er kommet så langt i livet. Så TC Anlæg i dag omsætter for rundt regnet 300 millioner kroner med 100 ansatte. Eller også har der været en mening med det hele. Særligt meningen med tre personer i Torben Clausens 69-årige, lange liv.

- Der er tre personer, som har haft en altdominerende betydning for, hvorhen mit liv er gået, fortæller Torben Clausen fra sit stringente kontor med en væg, hvor tegninger af nye byggeprojekter er klistret sirligt op.

Læs om hvem de tre personer er på mitfyn.dk netop nu eller i mandagsudgaven af Fyens Stiftstidende.

Strøm på både Tesla og TC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce