Stor klump hash gemt i forbinding


Stor klump hash gemt i forbinding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: 439 gram hash er mere, end man har liggende alene til eget forbrug, vurderede domsmandsretten i Assens.

- Det er nok den største portion hash, jeg har været med til at beslaglægge i Assens, erklærede politiassistent Hans Jørgen Larsen, der vidnede i sagen.

Den 54-årige førtidspensionist, de store mængder hash var fundet hos, indrømmede gerne, at både det, og andet hash, tænger, vægte, en kniv og små poser, der var fundet i hans hjem og i hans besiddelse under razziaer i Odense, var hans. Blandt andet havde en politimand fundet 74 gram hash gemt i den forbinding manden havde om sit betændte skinnebenssår.

Men ejeren nægtede pure, at have solgt hash, hverken fra sin bopæl eller fra "Skuret" nær banegården i Odense. Højst havde han ladet andre nyde noget af det sammen med sig.

Ingen af de tre politifolk, der vidnede i sagen, kunne med sikkerhed sige, at de havde set, at stoffet var blevet handlet.

Men i alt kom sagen til at omhandle 627 gram hash. Og anklageren gjorde gældende, at hun havde meget svært ved at gennemskue, hvordan en førtidspensionist ellers fik råd til at ligge inde med så meget hash. Også selv om han tog på indkøbsture til Tyskland og solgte øl, sodavand og de små vægte, man fandt på ham, til venner og bekendte.

Retten idømte ham 50 dages fængsel. Den 54-årige modtog dommen uden betænkningstid.

Stor klump hash gemt i forbinding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce