Stjernefrø i Østergade


Stjernefrø i Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: - Det gik! Det gik! Jeg gjorde det, jublede Kristine, Rebekka og Fie med strålende øjne og glimmer på kinderne, mens de myldrede ned fra scenen midt i hovedgaden i Assens efter at have optrådt som de lidt mere professionelle kunstnere i Holiday til Vestfyns Banks og Bryggeriet Vestfyens lokale Sommerrock MGP 2004 i forbindelse med Open by Night.

På den anden side af rampen blev klappet i takt, og stolte forældre havde travlt med at tage billeder.

Dommernes og vist også publikums darlings blev Cecilie, Pernille, Karina, Laurits, Emil og Simon, alle fra Haarby og i alderen fra ni til 13 år. De leverede en sjov og flot kopi af det aktuelle hit Team Easy Ons "De skal ha' baghjul".

Nu kan de sammen med Nanna, Marie og Elisa fra Assens og Rikke og Josefine fra Nr. Aaby som vindere af konkurrencen se frem til at optræde mellem de store, landskendte navne og foran næsten 4000 mennesker til Sommerrock 2004 på Sukkerengen på lørdag 7. august.

Samtidig kan handelsstandsforeningen glæde sig over, at de har fundet et godt og effektivt trækplaster til at holde kunderne i byen i den ellers lidt døde periode mellem den almindelige åbningstid og den egentlige Open by Night.

Ikke mindst når vejret som i aftes viste sig fra den sommerlige side.

Stjernefrø i Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce