Stinna har alt til neglene

Stinna Attende Sejersen på arbejde i sin klinik Pimp Your Nails i Assens. Foto: Søren Plovgaard

Stinna har alt til neglene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stinna Attende Sejersen er i gang med sit tredje år som indehaver af negleklinikken Pimp Your Nails.

Assens: I november 2016 åbnede 33-årige Stinna Attende Sejersen sin egen negleklinik i privatboligen på Korsvang 2 i Assens.

Pimp Your Nails, som klinikken hedder, er indrettet på boligens første sal, hvor Stinna Attende Sejersen sidder og arbejder med blandt andet forstærkning af negle, gelénegle og gelpolish.

- Modsat almindelig neglelak, der tørrer i luften, er gelpolish en lakeringsmetode, hvor polish'en først skal gennem UV-lamper og hærde, inden den er klar. Så holder den til gengæld også længere end neglelak, fortæller Stinna Attende Sejersen.

Hun er godt tilfreds med de arbejdsopgaver, hun har haft siden åbningen af klinikken for 14 måneder siden.

- Januar og februar er normalt ikke de travleste måneder, men lige så snart det bliver forår og konfirmationstid, får jeg meget mere at lave i klinikken, siger Stinna Attende Sejersen.

Hun kan sit håndværk. I marts sidste år vandt hun DM i negle ved Beautymessen i København. Stinna Attende Sejersen har stadig vinderneglene fra konkurrencen stående fremme på sin klinik.

Men det er ikke det eneste, hun har stående på hylderne. Stinna Attende Sejersen er nemlig lige blev eneimportør af produkter fra det internationale negleproduktfirma Crystal Nails. Produkterne sælger hun dels fra sin klinik og dels gennem firmaets hjemmeside.

Der er valgmuligheder nok, hvis man vil have lavet nye flotte negle hos Pimp Your Nails. Foto: Søren Plovgaard
Der er valgmuligheder nok, hvis man vil have lavet nye flotte negle hos Pimp Your Nails. Foto: Søren Plovgaard

Holder kurser

Stinna Attende Sejersen er også begyndt at undervise og holde kurser for Crystal Nails. Foreløbig er der planlagt to kurser i Assens i Lace og Gele Basic i marts og april.

- Nogen mennesker har måske ikke lige råd til at komme ind på klinikken og få lavet negle, men så kan de i stedet lære at gøre det selv på et kursus, siger Stinna Attende Sejersen.

Hun rejser typisk til Crystal Nails' hovedkvarter i Ungarn tre gange om året for at holde sig opdateret med de seneste trends indenfor neglemoden.

- Man er altid velkommen til at lave en aftale med mig og kigge indenfor i klinikken, siger Stinna Attende Sejersen, der markedsfører Pimp Your Nail via sin Facebook-side.

Stinna har alt til neglene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce