Stiftens etapeløb til Aarup

I de senere år har det være Arena Assens, der har været start og mål for Stiften Etapemaratons afdeling i Assens Kommune. I år ligger ruten i stedet i Aarup. Arkivfoto

Stiftens etapeløb til Aarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarup: For første gang i Stiftens Etapeløbs ni-årige historie skal løberne spæne rundt i og omkring Aarup. Aarup Fritdscenter på Ormehøjvej er nemlig start og mål for løbet, hvor løberne kan glæde sig til - eller det modsatte - en krævende landevejsrute, som de skal ud på søndag 22.  januar. 

Arrangørerne har planlagt to distancer på otte og 13 km samt en børnetur. Starten går kl. 11 for den lange distance på 13 km og fem minutter senere starter otte km-deltagerne. Allerede kl. 10.30 er der mulighed for at børnene kan løbe - en distance på 2,3 km. 

Der er i indeværende sæson indtil nu afviklet etaper i Odense og i Faaborg, og efter etapen i Assens Kommune går turen til Nordfyns Kommune, hvor der løbes i Bogense  5. marts. Afslutningen finder sted i Nyborg den 26. marts.

 

Tilmelding

Online på www.hcamarathon.dk frem til fredag kl. 12 og på løbsdagen i Aarup Fritidscenter fra kl. 9. Medbringer du annoncen fra LokalAvisen Assens, er der rabat ved tilmelding.

Yderligere info samt tilmelding til Stiftens Etape Løb på www.hcamarathon.dk. pcb

Stiftens etapeløb til Aarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce