Par på Østergade satser på dialog med renovatøren
VISSENBJERG: Jette Andersen og Børge Bøgelund, Østergade 33, må stadig sortere deres affald mere end de fleste.

For halvanden måned siden kunne vi i Stiftstidende fortælle, at parret ikke har fået tømt sin skraldespand, siden den vægtafhængige affaldsordning ved årsskiftet blev udvidet til også at omfatte de gamle Vissenbjerg og Aarup Kommuner, fordi forholdene omkring ejendommen, der ligger tilbagetrukket fra offentlig vej, ikke lever op til Arbejdstilsynets regler.

Siden er skraldespanden blevet tømt en enkelt gang i begyndelsen af juli, fortæller Jette Andersen.

Et længe ventet møde med kommunen og renovatøren blev realiseret efter Stiftstidendes omtale af parrets problem, men førte ikke til nogen egentlig løsning.

- Men vi fandt ud af, at det var renovatøren, vi skal i dialog med, siger Jette Andersen.

- I første omgang ville han med en mindre bil forsøge at bakke ned til vores hus. Desværre var vi her ikke, da det skete, men vi har forstået, at det lykkedes at komme halvvejs, hvorefter spanden blev hentet til fods, og siden er den ikke blevet tømt, fortæller Jette Andersen.

Hun og Børge Bøgelund vil, når ferieperioden er overstået, tage en ny kontakt til renovationsselskabet Meldgaard i håbet om at finde en løsning, som alle parter kan leve med. Renovatøren ville blandt andet tage kontakt til den nabo, som adgangsvejen til nummer 33 tilhører, og spørge, om spanden må stilles frem på den.

Jette Andersen og Børge Bøgelund ønsker ikke at køre spanden op på Østergade, som er den løsning, kommunen anviser, dels fordi det ikke før 1. januar har været nødvendigt, dels fordi de ikke vil tage ansvaret for, hvad der kan ske, hvis spanden eventuelt vælter.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Har ikke fået tømt skraldespanden i et halvt år

Har ikke fået tømt skraldespanden i et halvt år